Samarbejdspartnere​

Kähler Kitchen samarbejder med en række dygtige samarbejdspartner, som vi stoler på. Det sikrer god kvalitet til fair priser.

Men vi er ikke bundet af faste leverandøraftaler og bonussystemer. Vi er 100% uafhængige, så vi altid kan handle med dem, der leverer det rigtige til netop dit køkken. Derfor kan du regne med at få de materialer, det udstyr og det håndværk, der gør dit køkken til noget helt for sig selv.

Bordplader

Bordplader er en vigtig del af køkkenet og en stor del af budgettet. Hvilken leverandør vi vælger, kommer an på behov og budget.

Men uanset om du vælger laminat, træ, stål, corian, sten eller komposit har vi de rigtige samarbejdspartnere med høj kvalitet til konkurrencedygtige priser

Quooker

Vi er forhandler af Quooker. Vælg vandhaner med mulighed for varmt, koldt, kogende og isvand samt danskvand.

Hvidevarer

Også her er hele markedet til vores rådighed. Lad os finde de rigtige produkter til dit behov og din økonomi. Fx Gaggenau, Siemens, Asko – eller hvad du drømmer om.

Indretning

Vi har et fast samarbejde med indretningskonsulent Rikke Friis. Når du køber et nyt køkken hos os, følger der et par timers inspiration med Rikke med i handlen. Det er den samlede løsning der giver det perfekte resultat, og Rikke er en mester i med få midler at løfte hele dit projekt. For eksempel med gode råd om nyt interiør, farver på vægge, gulvbelægning og så videre. Se casen Sommerhus Bjerre Strand