CASES

Autentiske køkkener. Skabt til at blive levet i

Et nyt køkken er ofte et udtryk for, at du er ankommet til et nyt sted i dit liv. Du har købt en ny bolig, du har fået børn, du er blevet skilt, eller du har mødt kærligheden igen. Det kan også være, at børnene er flyttet hjemmefra, så du nu kan gøre det, du aldrig fik gjort?

Et køkken giver dig ikke en ny livsstil. Men måske har din livsstil brug for et nyt køkken? Hos Kähler Kitchen hjælper vi selvstændige mennesker med at skabe personlige køkkener.

Se nogle af dem her:

Case Bjerge Strand Hus Udefra Efter
Bjerge Strand Totalrenovering
 DSC5412 HDR
Hellerup

Udtalelser fra tidligere kunder

Peter, Rosenvængets Hovedvej, Østerbro - animator
Min hverdag er enten vildt hektisk eller bekymrende tilbagelænet. Sådan er det i en branche, hvor du enten jager en deadline eller lader op til det næste filmprojekt. Derfor skulle mit køkken på den ene side være ekstremt funktionelt - og på den anden side en hule, hvor mine børn og jeg kunne koge og hygge i fred. Og selvom mit køkkenrum lille, ville jeg også have plads til gaskomfur, vaskemaskine og masser af skabe. Det krævede et par oplæg, men så sad den der også.
Per, Domus Vista, Frederiksberg - tidligere viceforsvarschef
Det meste af min karriere har været i militæret, så jeg forventer, at tingene er i orden og fungerer professionelt. Gitte og jeg valgte et tidløst grebsfrit hvidt køkken med lækre fingersamlede træskuffer, en smuk corianbordplade - og nogle lækre hårde hvidevarer. Som en særlig luksus fik vi monteret elektrisk lukning på alle overskabe. Smart og praktisk. Samtidig leverede Kähler 27 garderobeskabe og inventar til 2 badeværelser i samme enkle design. Hele processen med levering og montering foregik måske ikke med militærisk præcision – men professionelt og gnidningsfrit.
Peter, Hellerupvej, Hellerup – adm. direktør i reklamebureau
Min kone og jeg købte en stor kasse i Hellerup, som vi gennemrenoverede. Vi fik tilbud fra både de kendte køkkener i mellemmarkedet og de dyrere snedkerkøkkener. Men Kähler kunne levere det, vi gerne ville have, og til en pris der lå tættere på mælkemarkedet end på Snedkerkøkkenerne.. Røget Eg. Fingersamlede skuffer alle steder. Korpus i valgfri farve. Dekton keramik bordplade til en god pris. Og inventar til walk-in garderobe og bad. Igen frit valg på alle hylder. Selve monteringen fungerede upåklageligt. Dejligt – især, når der i forvejen er rigeligt at forholde sig til under en stor ombygning.
Previous slide
Next slide